MsExchange Blog Spot Telnet25

January 5, 2010

Enable AntispamAgents in Exchange 2010

Filed under: General — telnet25 @ 2:58 pm

After installing Exchange 2010, if you want to enable build in Antispam Agents, simply fallow the steps below. These steps are identical as Exchange 2007

Navigate fallowing directory on your Exchange HTS server

  • E:\Program files\Exchange\V14\Scripts

Use fallowing CMD-let

install-AntispamAgents.ps1

[PS] E:\Program files\Exchange\V14\Scripts>.\install-AntispamAgents.ps1

image

 

image

  • Restart-Service MSExchangeTransport

image

 

  • Use PS to see the service

image 

  • use asterisks to see all Change related services, this is pretty cool actually
get-service MSExchange*

[PS] E:\Program files\Exchange\V14\Scripts>get-service MSExchange*

image

get-service MSExchange* |FL

[PS] E:\Program files\Exchange\V14\Scripts>get-service MSExchange* |FL

 

image

Open EMC and drill down to Org config, Hub transport and locate the “Anti-Spam” tab

image

Oz Casey , Dedeal

MCITP (EMA), MCITP (SA)
MCSE 2003, M+, S+, MCDST
Security+, Project +, Server +

Http://smtp25.blogspot.com (Blog

Http://telnet25.spaces.live.com (Blog)

Http://telnet25.wordpress.com (Blog)

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: