MsExchange Blog Spot Telnet25

February 26, 2010

An IIS directory entry couldn’t be created. The error message is The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it

Filed under: General — telnet25 @ 2:14 am

You have added Exchange Trusted Subsystem Group  a member of local administrator group in Exchange 2007 and yet receiving fallowing errors and not seeing OWA directory on your Exchange 2010 server or servers.

See previous article

An IIS directory entry couldn’t be created. The error message is The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it.

image

Get-OwaVirtualDirectory

image

Possible cause

  • You did not enable IIS Admin Service
  • You have not restart IIS service yet

image

image

image

Restart-Service IISADMIN

image

 

Best regards,

Oz Casey , Dedeal

MCITP (EMA), MCITP (SA)
MCSE 2003, M+, S+, MCDST
Security+, Project +, Server +

Http://smtp25.blogspot.com (Blog

Http://telnet25.spaces.live.com (Blog)

Http://telnet25.wordpress.com (Blog)

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: